در دفتر ریاست دانشگاه برگزار شد:

جلسه کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، جلسه کمیته دستگاهی کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره دانشگاه مازندران با حضور علی اکبر مسگر معاون کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی و اعضای کمیته در دفتر ریاست دانشگاه برگزارشد.
      بر اساس این گزارش، دکتر کوروش نوذری سرپرست دانشگاه مازندران، یکی از برنامه‌های اصلی خود را حمایت همه جانبه از کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره اعلام کرد و گفت: باید فضای گفتگو و مناظره در دانشگاه تقویت شود.
       در ادامه این جلسه، معاون کرسی های نظریه پردازی، نقد و مناظره شورای عالی انقلاب فرهنگی ضمن ارایه گزارشی از روند تشکیل کرسی های نظریه پردازی در دانشگاه های کشور، به پرسش های اعضای کمیته دستگاهی پاسخ داد. همچنین، دکتر محمدحسین فاطمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به گزارش اهم اقدامات صورت گرفته در این راستا پرداخت .
      یادآور می شود: در این نشست، دانشگاه مازندران به عنوان دانشگاه جامع استان، مسئول برگزاری کرسی های نظریه پردازی در دانشگاه های استان مازندران انتخاب شد .

تصاویر بیشتر
روابط عمومی دانشگاه مازندران