بر اساس آخرین اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام:

قرار گرفتن 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران در لیست 1 درصد دانشمندان برتر ISI

بر اساس آخرین اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام:

5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران در لیست 1% دانشمندان برتر ISI قرار گرفتند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران به نقل از معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه، پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، اسامی 1% دانشمندان برتر ایرانی را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش، نام 5 نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه مازندران به نام های دکتر جهانبخش رئوف و دکتر رضا اوجانی از دانشکده شیمی، دکتر حسین جعفری و دکتر مصطفی اسلامی از دانشکده ریاضی و دکتر اکبر حاجی‌زاده مقدم از دانشکده علوم پایه(رشته زیست شناسی) دانشگاه مازندران در لیست اعلام شده، قرار دارند.

دکتر محمدحسین فاطمی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه مازندران در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی دانشگاه، با اعلام این خبر افزود: شناسایی و معرفی پژوهشگران یک درصد برتر در حوزه‌های موضوعی مختلف با استفاده از داده‌ها و تحلیل‌های پایگاه WOS و شاخص‌های اساسی علم (ESI) صورت می‌پذیرد. در این راستا، تعداد استنادهای صورت گرفته به پژوهش‌های محققان دنیا در 10 سال اخیر را شمارش شده و محققان در 22 رشته موضوعی طبقه‌بندی می‌شوند. سپس این فهرست براساس تعداد استنادهای دریافتی به صورت نزولی مرتب‌سازی شده و یک درصد برتر از هر رشته به عنوان دانشمندان برتر انتخاب می‌شوند.

معاون پژوهش و فنّاوری دانشگاه در پایان سخنانش، این رتبه را به دانشمندان دانشگاه مازندران و کلیه همکاران دانشگاهی تبریک گفت.

روابط عمومی دانشگاه مازندران

امور رسانه های گروهی