طی حکمی از سوي وزير علوم، تحقيقات و فناوري:

سرپرست جدید دانشگاه مازندران معرفی شد

طی حکمی از سوي وزير علوم، تحقيقات و فناوري:

سرپرست جديد دانشگاه مازندران معرفي شد

به گزارش روابط عمومي دانشگاه مازندران، طی حکمی از سوي وزير علوم، تحقيقات و فناوري، دکتر یحیی طالبی رستمی به سمت سرپرست دانشگاه مازندران منصوب و از خدمات دکتر سیدخلاق میرنیا قدردانی شد.

بر اساس این گزارش،  دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری طی حکمی دکتر یحیی طالبی رستمی را به سمت سرپرست دانشگاه مازندران منصوب و از خدمات دکتر سیدخلاق میرنیا قدردانی کرد.

در سوابق دکتر طالبی رستمی كه دانشیار گروه آموزشی ریاضی دانشگاه مازندران مي باشد، مدیر گروه آموزشی ریاضی دانشکده، ریاست دانشکده علوم ریاضی دانشگاه مازندران و معاونت توسعه و پشتیبانی دانشگاه مازندران به چشم می‌خورد.

مراسم معارفه سرپرست جديد دانشگاه مازندران هفته آینده به شكل رسمي و با حضور مقامات استاني و نمايندگاني از وزارت علوم، تحقيقات و فناوري برگزار خواهد شد.

روابط عمومي دانشگاه مازندران

امور رسانه هاي گروهي