در سالروز ولادت باسعادت هفتمین امام شیعیان جهان – حضرت امام موسی کاظم(ع) و راه اندازی وبگاه دانش آموختگان دانشگاه

دعوت معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه از اعضای هیات علمی و دانش آموختگان دانشگاه مازندران

به گزارش روابط عمومی دانشگاه مازندران، در سالروز ولادت باسعادت هفتمین امام شیعیان جهان حضرت امام موسی کاظم(ع)، دکتر حیدر جانعلی زاده معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در گفت و گوی کوتاهی با روابط عمومی، از راه اندازی وبگاه انجمن دانش آموختگان دانشگاه خبر داد.

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران افزود: این سامانه به یمن میلاد خجسته ی حضرت امام موسی کاظم(ع) راه اندازی شد و من در همین جا از همه ی همکاران عضو هیات علمی و دانش آموختگان دانشگاه دعوت می کنم تا برای عضویت در انجمن دانش آموختگان دانشگاه مازندران اقدام کنند.

دکتر جانعلی زاده در بخش دیگری از این گفت و گو، خطاب به اعضای هیات علمی و دانش آموختگان دانشگاه مازندران، اظهار امیدواری کرد: امید است به حول و قوه ی الهی با عضویت همه ی شما عزیزان، اهداف مندرج در اساسنامه ی این انجمن به وجهی احسن دنبال شده و تحقق یابد و از قِبَلِ برکات این نهال خجسته، هرچه بیشتر دانشگاه، دانشگاهیان، جامعه و جهان بهرمند شوند.

دبیر شورای فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران در خصوص چگونگی عضویت در انجمن مورد نظر افزود: همکاران و دانش آموختگان دانشگاه مازندران برای عضویت می توانند به وبگاه http://alumni.umz.ac.ir مراجعه کنند و منطبق بر راهنمای عضویت، فرم عضویت را تکمیل نمایند:

یادآور می شود: اعضای هیات علمی و دانش آموختگان دانشگاه مازندران جهت دریافت اطلاعات تکمیلی و پاسخ به پرسش های احتمالی با شماره 01135303270 آقای ایوب رمضانی(مسئول دبیرخانه انجمن) تماس حاصل نمایند.

روابط عمومی دانشگاه مازندران

امور رسانه های گروهی