اطلاعیه:

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی انجام کار دانشجویی

قابل توجه دانشجویان محترم متقاضی انجام کار دانشجویی

ثبت­ نام کار دانشجویی از تاریخ 20 / 11 / 90 لغایت تاریخ 26 / 11 / 97 می باشد. لذا دانشجویان محترم می توانند در زمان مذکور، نسبت به ثبت درخواست خود از طریق سامانه معاونت دانشجویی به آدرس  http://stu.umz.ac.ir  اقدام نمایند. دانشجویان محترم می­بایست با ورود به این سایت از طریق گزینه «کارتابل دانشجویان» وارد صفحه شخصی خود شده و پس از تکمیل فرم های مربوطه: (1-فرم اطلاعات دانشجویی 2-فرم پرسشنامه دانشجویی)، بر روی گزینه درخواست کار دانشجویی کلیک نموده و محل فعالیت و نوع کار مورد نظر را انتخاب کنند.

تبصره 1- دانشجویانی که قبلا کار دانشجویی داشته اند نیازی به تکمیل فرم های یاد شده ندارند و فقط می بایست برای نیمسال جدید درخواست بدهند.

تبصره 2- دانشجویان در تکمیل اطلاعات حساب (در بخش اطلاعات دانشجویی) دقت نمایند:

·                   شماره حساب متعلق به خودشان باشد

·                    شماره حساب مربوط به بانک تجارت (از هر شهر ایران) باشد.

·                   از درج شماره کارت (16 رقمی) در سامانه خودداری نمایند.

شرایط لازم:

-    گذراندن حداقل یک نیمسال (برای دانشجویان مقطع کارشناسی)

-     عدم اشتغال به مشاغل تمام وقت یا نیمه وقت

-     داشتن صلاحیت های عمومی اعم از (آموزشی، انضباطی و ...) به تشخیص معاونت دانشجویی

-     هر دانشجو فقط در یک واحد سازمانی می تواند کار دانشجویی داشته باشد.

لازم به توضیح است دانشجویان پس از تایید توسط واحدهای مربوطه می توانند بر اساس برنامه هفتگی ارائه شده خود، اقدام به کار نمایند (جهت اطلاع از پذیرش و تایید، به واحد/دانشکده مربوطه مراجعه نمایید یا با شماره زیر تماس حاصل کنید).

ضمناً در پایان نیمسال تحصیلی(دو هفته قبل از امتحانات)، دانشجویان باید گزارش کارکرد خود را از طریق سایت فوق ثبت کنند تا پس از تایید کارکرد آنها، نسبت به پرداخت حق الزحمه کار دانشجویی اقدام گردد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 01135303532 تماس حاصل نمایید.

معاونت دانشجویی دانشگاه

١٣:٤٨ - يکشنبه ١٤ بهمن ١٣٩٧    /    شماره : ١٩٧١٩    /    تعداد نمایش : ١٠٢١